8200 Veszprém, Radnóti tér 2. - Telefon: 06/88-579-600 - Fax: 06/88/579-601 - E-mail: signator@signator.hu
 
 
Nemzetközi szolgáltatások
Manapság alapvető fontosságú, hogy a nemzetközi piacokon is képviseltetve legyünk, melyhez magas szakmai színvonalon dolgozó és elérhető szakemberekre van szükség.
Ezért vagyunk a GGI-nak, mint a világ egyik vezető jogi, könyvvizsgálói és tanácsadó cégeket tömörítő szakmai szövetségnek tagjai.
 
A szövetség minden tagját az vezérli, hogy segítsék ügyfeleiket nemzetközi üzleti tevékenységeikben. Ügyfeleink bátran fordulhatnak a különböző GGI tagirodákhoz szerte a világban, hiszen minden tag számára elsődleges, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsa.
 
A GGI keretein belül az alábbi részterületek szolgáltatásait kínáljuk:
  • Könyvvizsgálat és könyvelés
  • Adótanácsadás
  • Jogi szolgáltatások
  • Management tanácsadás
  • Vállalati finanszírozás
  • Family Office Services
  • Összeolvadások, vállalatfelvásárlások
 
 
A GGI széleskörű nemzetközi elterjedtsége az, amely biztosítja az ügyfelek részére a magas szakmai színvonalon dolgozó cégek elérhetőségét az üzleti élet és a kereskedelem területén egyaránt. A tagsággal rendelkező cégek ennek eredményeképpen szoros kapcsolatot építenek ki a helyi üzleti szféra képviselőivel, ami a szakértelem magas színvonalú alkalmazását vonja maga után. A politikai élet területén is rendelkeznek kapcsolatokkal, ezért elsődleges információval tudnak szolgálni a helyi politika sajátosságait illetően is.
 
Mivel a GGI évente legalább kétszer konferenciát szervez, személyesen ismerünk szinte minden tagot, így a lehető legjobb szakembert tudjuk ajánlani a legkülönfélébb igények szerint.
 
Örömmel vesszük, ha segíthetünk, hogy a legjobb szolgáltatást kapja, érkezzen az a világ bármely részéről.
Online tanácsadás
Kérjük, töltse ki online ajánlatkérő űrlapunkat.
 
 
   
Magyar English Deutsch Geneva Group International Tovább